Personeelsadvies

In de afgelopen vijf jaren, 2014-2019, heeft Van Zandwijk Advies zich meer en meer inhoudelijk en uitvoerend ontwikkeld op het gebied van personeelsadvies.
 
Omdat veel zo niet alles afhangt van de persoon die het werk uitvoert in een onderwijsorganisatie, moet daar veel  tijd en aandacht aan besteed worden door het management opdat nu en in de toekomst het personeel optimaal blijft functioneren en presteren.
 
In de praktijk  zijn die intenties in een bedrijf volop aanwezig. Maar de hectiek van alle dag en de druk om alle bordjes ‘in de lucht te houden’ maakt voor een gemiddelde onderwijsorganisatie dat ontwikkelen en uitvoeren van het eigen personeelsbeleid sterk onder druk staat.
 
Van Zandwijk Advies B.V. kan en wil u daarbij echter graag ondersteunen. Beleidsmatig in het maken van plannen en daarnaast in uw bedrijf ook met het assisteren in de uitvoering. In de laatste maanden van een schooljaar of kalenderjaar wil het werk nog al eens pieken op het gebied van formatie- en mobiliteitsbeleid. Op dat moment is een tijdelijke ondersteuning vaak meer dan welkom. Met name ook om de zorgvuldigheid van alle processen in control te houden.
 
Ook op dit dossier werken wij samen met gekwalificeerde spelers in de markt. Een oplossing voor uw vragen en of een goed vervolg advies wordt hoe dan ook altijd gevonden!
 

Advies en ondersteuning

Reacties van klanten